Referanser

Referanser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indre ro har gitt meg ny innsikt, forståelse og tillit til meg selv. Gjennom den kunnskap, ro og trykkhet Bente Gunhild har, kunne hun legge til rette for at også jeg er på rett vei.

Det har vært en krevende prosess, som har gjort at jeg kan forholde meg til vonde opplevelser på en ny måte. Dette har igjen ført til at jeg nå møter nye utfordringer med bedre strategier og trygghet. Ved å søke innover og lytte til hjertet sitt, finner en ofte det man søker. Jeg har fått mer tilstedeværelse i meg selv, har bedre fokus og en større takknemlighet for det jeg er - og har. Tusen takk for at du ledet meg til min indre styrke - det har gitt mot og tro !

 

- Hanne

 

 

Indre Ro har faktisk gitt meg en ny start på livet. Gamle vonde minner som satt fast i kropp og sjel er jobbet vekk ved å gå inn i følelsene og bli ferdig med dem. Søvnen har kommet tilbake, styrken i meg selv er på plass og kroppen fungerer som aldri før. Flere gamle fysiske plager er også forsvunnet. Indre Ro er et bra verktøy som får en på plass i seg selv. Bente Gunhild er en positiv, omsorgsfull og trygg veileder/underviser som hjelper deg å bringe frem det gode du har inni deg. Lett å anbefale videre!

 

Mvh Tone Kvam (tlf. 41071119 )

 

 

 

Indrero er en revolusjonerende behandlingsform, som blandt annet hjelper ved posttraumatiske problemer, men også med mye annet. Når Bente Gunhild har arbeidet med meg har jeg følt meg veldig trygg og godt ivaretatt. Vonde minner har blitt følelsesmessig nøytralisert. Jeg gir Bente Gunhild mine beste anbefalinger.

 

Mvh Waltraud Amundsen

 

 

Bente Gunhild må være det mest fantastiske mennesket jeg kjenner. Mer omsorg, medmenneskelighet og varme skal man lete lenge etter. Da hun begynte med IndreRo, var jeg aldri i tvil om at dette ville bli en suksess. En enkel, men utrolig effektiv behandlingsform. Anbefales på det sterkeste!

 

- Oda Solhaug Kokslien

 

 

 

Som ungdom er det ingen enkel oppgave å vokse opp. Det er mye som skjer både med kropp og sinn, og lite visste jeg hvor mye de to hadde tilfelles. Med Indre Ro har jeg fått oppleve hvordan kroppen og følelsene mine henger sammen. Jeg har blitt mer bevisst på følelsene mine, og hvordan jeg selv kan dyrke et sterkere indre og bli en bedre versjon av meg selv. Bente Gunhild er utrolig dyktig i jobben hun gjør, og jeg er takknemlig med mange erfaringer rikere nettopp på grunn hennes behandling med Indre Ro. Jeg hadde ikke nølt med å bestille en time, det takker jeg meg selv for at jeg har gjort.

 

Silje, 20 år

 

 

 

Dette var for meg en helt utrolig fin behandling som har gitt meg en indre ro og styrke.. anbefales på det varmeste . Bente Gunhild er så behagelig å bli behandlet hos.

 

Mvh Elin

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved